Donderdag 25 april 2024

Noise Cartel

Noise Cartel, misdadig gezellig! Cartelvorming is verboden, maar dit cartel is uniek in zijn soort en geeft het begrip feest een eigenzinnige betekenis. Alles kan zolang het maar party is!

Met hun unieke cross-over producties en remixen knallen ze niet alleen door clubs en festivals, ook in playlisten en hitlijsten scoren ze goed.

Ze brachten verschillende samenwerkingen en remixen uit met en voor o.a. The Partysquad, STUK, Jebroer & De Buren Van De Brandweer. In 2018 en 2023 stonden de tracks “Vliegen” en “Bier Mercy”, beide meerdere weken in de Spotify Viral Top 10. Ook hun jaarlijkse Carnaval EP’s gooien hoge ogen. Zo is “Hela Hola” met Dansado & De Feestmeester en “Banger Hart” met De Buren Van De Brandweer nog steeds op vrijwel elk festival of feesttent te horen. Naast al deze samenwerkingen gaan hun solo tracks ook hard! “Wappie” “Feeling Good” en “Henry” scoren met hun unieke sound maandelijks honderd duizenden streams.

Vrouwvriendelijk tot liever een standje harder en alles er tussenin, Noise Cartel is het cartel waar elke feestganger zich thuis voelt!

Stamppot

Gewapend met z’n stamper en overheerlijke muziek, komt deze chef-kok graag langs om jouw keukentje eens flink op stelten te zetten. Hij zal er voor zorgen dat de tempratuur en de baromzet binnen no-time de pan uit rijzen, door de lekkerste Hollandse Hits te combineren met wat pittige Hardstyle. Vlam in de pan gegarandeerd! Sterallures heeft deze chef-kok zeker niet, maar hij verdient zeker 3 Michelin Sterren. Als dat niet Heerlijk Hollands Stampen wordt!

Arjon Oostrom

Arjon Oostrom, misschien wel één van de meest succesvolle Nederlandse feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop.

Van kroeg tot festival, Arjon maakt er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond dan ook reeds op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria en Chersonissos.

Ruthless

Toen Ruud van IJperen in 1995 het deejayen ontdekte, had hij geen idee wat de toekomst voor hem in petto had.
Maar nu terugkijkend, was het veilig om te zeggen dat op het moment dat hij de naald op het vinyl zette,
Ruthless muzikaal geboren werd.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Ruthless aan vele dansgenres geproefd. Het is veilig om te stellen dat Ruthless een echte alleskunner is, zowel op het podium als in zijn discografie. Een goed voorbeeld van Ruuds bijzondere producties is zijn gigantische hit-remix van Jebroer’s “Banaan”, die de hele dansindustrie opblies en zelfs werd opgepikt door onder meer Hardwell! 

Geleid door dit brede spectrum aan funky beats ontwikkelde Ruthless zichzelf tot een echte podium-entertainer, die elk publiek kon plezieren, ongeacht hun voorkeur. 

Omdat hij onderweg van stijl kan wisselen in zijn sets, is Ruthless een echte meester van de freestyle-vibes, waardoor deze ervaren DJ een garantie is dat letterlijk elk feest op gang kan komen!

Vrijdag 26 april 2024 – Familiebingo

Op vrijdagmiddag 26 april wordt er weer een spannend bingo georganiseerd voor jong en oud. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze enthousiaste presentator Paul Zebregs. De bingo start om 14:30 uur in de feesttent. Vanaf 13:30 uur is de tent open en kunt u de bingokaarten kopen en een goed plekje bemachtigen. Er zullen twee kinderrondes en drie rondes voor volwassenen gespeeld worden. Kinderen kunnen al meespelen vanaf €5,-. Een boekje voor volwassenen kost €15,-. Eventueel kunt u ook vooraf al bingokaarten kopen bij Bambino op Hoogstraat 50. Dit kan op woensdagochtend 25 april en donderdagochtend 26 april tussen 9:30 uur en 12:30 uur.
 
Komt allen en speel mee voor prachtige prijzen! Voor de volwassenen hebben we onder andere de volgende prijzen klaarliggen: een goed gevulde boodschappentas van AH van Vuuren, een dinerbon van De Lachende Gans t.v.w. €100,-, een robotstofzuiger, een tegoedbon voor een ontspanningsmassage en als hoofdprijs een heerlijk compleet barbecuepakket voor 10 personen, verzorgd door slagerij Van Den Heuvel! Ook voor de kinderen hebben we een goed gevulde prijzenkast. Denk bijvoorbeeld aan twee bioscoopkaarten, een air-hockeytafel of vier toegangskaarten voor De Efteling.

Naast deze, en nog vele andere prijzen, is er voor alle deelnemende kinderen gegarandeerd een prijsje bij de bingo!

 
 
 

Vrijdag 26 april 2024

DJ Jerome

DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie.

200 shows per jaar, door heel Europa maken Jerome de ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn.

Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits

Van House en top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome weet wat de mensen willen horen!

In 2011 scoorde Jerome een dikke hit met “Sex met die kale” (+8 miljoen views)

Deze plaat stond lang genoteerd in alle hitlijsten van Nederland en Belgie.

Verder maakte DJ Jerome ook nog platen zoals My Beat Shoot Back (met Mental Theo), 

Dikke tieten kartoffelsalat, Lawinesong, König Alcohol, e.v.a.

DJ Jerome is inzetbaar voor vrijwel alle feesten.

Feestcafés, discotheken, bedrijfsevenementen, kermissen, feesttenten of festivals,

Met DJ Jerome is het gegarandeerd FEEST!!

Lawineboys

Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Zuipen’ en ‘Lawinesong’ komen op ieder feest voorbij. Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie.

In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

Dansado & de Feestmeester

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Masterclass Feestwetenschappen volgen?

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen.

Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel.

Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Zaterdag Middag 27 april 2024

Fenna Ramos

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien  en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin” .Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en dansen. Fenna is nu ook te boeken zodat de kinderen, ouders en opa’s en oma’s live met haar mee kunnen dansen en zingen met de liedjes, die de kinderen kennen van tv.

 

“Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna. Na haar show neemt Fenna de tijd om met haar fans op de foto te gaan tijdens een meet & greet.

 

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programme “Try Before You Day” , presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fenna speelde eerder in musicals als Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie.

Zaterdag Avond 27 april 2024

DJ Coenio

DJ Coenio, een van Brabants beste exportproducten… Coenio is in zijn geboortestad Tilburg begonnen met  draaien van drive-in shows en in diverse cafés en is al jaren een veelgevraagde sfeermaker. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.

Vandaag de dag is Coenio vooral te vinden in de bedrijfs- en publieksevenementen, die de boventoon voeren in zijn agenda. Coenio heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met namen als: het EK voetbal in Zwitserland, Tricolores in Concert (stadionconcerten) en de Amstel Bierhal als publieksevenement. Maar ook bedrijfsevenementen als de opening van het pand van Heineken, Zuid Oost Nederland, Destil, Ballast Nedam, CZ, Daedulus en nog veel meer. Coenio wordt gekenmerkt als een dj zoals een dj hoort te zijn. Hij is vanzelfsprekend gek op bijna alle muziek, draait wat het publiek wil horen en wat de sfeer toelaat. Coenio voelt mensen aan, geniet van wat hij doet en dat kun je zien en horen!

Django Wagner

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en wordt een echte feestklassieker.
Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af! Zijn indrukwekkende stemgeluid laat de boxen op het podium letterlijk trillen door de geweldige sound en zijn uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefd artiest.

René Karst

Al op tienjarige leeftijd schrijft René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug.

René besluit vervolgens om te gaan zingen in het Nederlands. Met feestpop het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes! 

In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. Diverse albums en succesvolle singles volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 16 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten.

De optredens van René Karst zijn populair. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.