Werkendamse Bingo

De OranjeVereniging organiseert dit jaar haar 1e bingo! 

De bingo zal bestaan uit prijzen die mede mogelijk gemaakt zijn door onze lokale ondernemers. We kunnen jullie alvast meegeven dat er te gekke prijzen bij zitten en een geweldige hoofdprijs. Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent!

Urban Night

HakOpDeTak

HAK OP DE TAK

Twijfel je of je deze twee goede vrienden, Jordi en Nick alias HAK OP DE TAK, al kent? Scrol dan maar eens naar onder. Druk op PLAY en ga er maar eens lekker voor zitten. Wij weten zeker dat er de nodige lampjes gaan branden. De tracks van DJ en Producer duo HAK OP DE TAK blazen namelijk door iedere box, in ieder café, op ieder festival en in elke feesttent. Voor de grap maakte dit talentvolle duo wat bootlegs en deze werden opgepikt door een aantal grote en bekende DJ’s. En, niet geheel onbelangrijk; draaien deze mannen dan ook echt van de “Hak op de Tak”? Jazeker. Ze worden ook wel omschreven als de muzikale (eclectische) blender. Geef die blender wat krachtstroom, ’n pilske, zet ‘m aan en er ontstaat een waterval van Moombahton, Guilty Pleasures, Hitjes, Oude knallers, House, Hardere Stijlen en dus maximaal FEEST.

De Lievelings Dj's Van Je Zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj's van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.

Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker…

Freddy Moreira

Ladies and gentlemen, Freddy Moreira is in the house!

Next to his high-energy style, this down to earth guy is known to be a real ladies man.

Freddy is one of the most-booked artists in the Netherlands and reached this status due to several extremely good mixtapes and his explosive live shows are the reason for his ever-growing fan base. His DJ sets are characterized as dynamic and eclectic because of the fast-paced mixing style.  

In order to keep growing as both a musician and a producer, Freddy is always exploring and mixing styles trying to create new explosive sounds in order to launch his next big track. His good looks, cheerful appearance and accruing power make him a true entertainer who has the energy to blow up every stage. 

Lampegastuh

In wisselende samenstelling zorgen de Lampegastuh in no-time voor een ware feestsensatie.

En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia van Nederland. Daarnaast werden ze zelfs twee keer beloond met de award voor de ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (die je o.a. elke vrijdag op 3FM checkt!) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets.

Kortom: het gaspedaal mag zich voorbereiden op Lampegastuh!

Het Grootste Feestcafe van Werkendam

Tom Haver

Tom is uitgegroeid tot een graag geziene entertainer en zanger van hoog niveau.

Van de Spaanse Costa tot en met de Oostenrijkse alpen staat hij al jaren in te top mee te draaien met een aanstekelijk enthousiasme waarmee hij elk optreden tot een muzikaal feest weet te brengen.

Peter Beense

We schrijven 27 augustus 1963 wanneer Peter Beense voor het eerst zijn levenslicht ziet. De toen zes pond wegende baby zet een flinke keel op en nu 50 jaar later mag hij zich meten met de beste zangers van Nederland. Een prachtige loopbaan in de muziek die hem tal van hoogtepunten bracht. Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied dan ook meer dan verdiend. Het succes lacht hem nog steeds toe. Inmiddels heeft hij een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Danny de Munk

Al op 12-jarige leeftijd beleeft Danny de Munk zijn grote doorbraak door de hoofdrol te vervullen in de succesvolle film ‘Ciske de rat’. De titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ groeit bovendien uit tot een nummer-1 hit en is nog altijd een populaire meezinger. Naast zijn activiteiten op het gebied van film, musical en televisie is Danny altijd blijven zingen. De Munk bedacht een nieuwe muziekstroom genaamd “Nederdance”. In deze nieuwe stijl wordt Nederlandstalig zang gecombineerd met dance muziek. Zijn eerste Nederdance track genaamd “Toch ff lekker zo” werd erg goed ontvangen en behaalde positie nummer 9 in de iTunes top 100.

DJ Kyle

DJ Kyle, oftewel Kyle Weeda uit Werkendam, is een DJ met veel ervaring. Hij is een echte FeestDJ in hart en nieren en gebruikt indien gewenst ook de microfoon om alles op een leuke manier aan elkaar te praten. Daarnaast schroomt hij niet om de interactie te zoeken met u en uw gasten. De afgelopen twee jaar heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen en deed hij ruim honderdvijftig boekingen. Daarnaast is DJ Kyle ook de vaste DJ in verschillende feestcafés en heeft hij ook gedraaid in Lloret de Mar, waar hij de vaste DJ was in het bekende “Feestcafé The Box”. In de winters vinden we hem ook in het buitenland, namelijk in het bekende “Fabels Ellmau” in Oostenrijk.

Genoeg ervaring dus om van ieder type feest een GROOT feest te maken.

Hollandse Avond

John West

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als 'Jouw blik', 'Voel je dan niet' en  'Wit Zwart' weet hij telkens weer zijn fans te verassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles 'Lekkerding' en 'Blijf Bij Mij', duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans. John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien.

Jeroen van Zelst

Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij. In het voorjaar van 2014 komt zijn debuutalbum Alle Remmen Los! uit. Ook wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn singles Vroeger Was Alles Beter & Cola en Sinas is Jeroen helemaal klaar voor het feestseizoen, met zijn repertoire zet Jeroen elk feest volledig op zijn kop.

Feest 
DJ René   

Feest DJ René is een goede bekende bij de Oranjevereniging Werkendam en maakt er ieder jaar een topfeest van.
Hij heeft maar één doel voor ogen en dat is gewoon een lekker feessie bouwen. René is vooral bekend vanwege de zeer uiteenlopende stijlen die hij aan elkaar mixt. Hij gaat werkelijk van house tot strauss en van rock tot reggae, kortom voor ieder wat wils. Als het maar gezellig is! Elke keer lukt het hem weer om jong en oud uit hun dak te laten gaan.