Dolle Donderdag - Donderdag 25 april

Buren van de Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

DeeJay      Pat B

Wonend op de grens van Nederland en België gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het Jump virus.  Patrick leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met anderen over de gehele wereld! Waar de mensen dan ook vandaan kwamen, Patrick wilde ze laten dansen! Even de zorgen van morgen vergeten en genieten van muziek, zoals Patrick dat zelf het beste kan! Iets mooiers bestaat er toch niet? Dit alles resulteerde in nog meer boekingen op festivals. Reverze, Decibel en Hardbass zijn een kleine greep uit de waslijst aan feesten.

DJ Kyle, oftewel Kyle Weeda uit Werkendam, is een jonge DJ met veel ervaring. DJ Kyle is 20 jaar oud maar heeft al wel ruim 6 jaar ervaring. Hij is een FeestDJ in hart en nieren en gebruikt indien gewenst ook de microfoon om alles op een leuke manier aan elkaar te praten en interactie te zoeken met u en uw gasten. De afgelopen 2 jaar heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen en deed hij ruim honderd boekingen. Daarnaast is DJ Kyle sinds een tijdje ook de vaste DJ in verschillende Feestcafés.
Genoeg ervaring dus om van ieder type feest een GROOT feest te maken.

Après-Ski Koningsnacht - Vrijdag 26 april

Gebroeders Ko

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en maken van ieder feest een succes.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feestact van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan ik heb een toeter op m’n waterscooter, Boten Anna, Schatje mag ik je foto, Wunderbar en Helikopter nu al klassiekers genoemd kunnen worden. Met Honderden optredens per jaar en TV optredens in binnen en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Alpenzusjes

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes.

Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken . Niks is te gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek helemaal dol!
De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno NU!

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

Arjon Oostrom

Arjon Oostrom, één van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka. Daarnaast sleepte Arjon ook de award “Beste Opkomende Artiest” in de wacht. In 2012 denderde de hit machine door met o.a. "Schudden".

Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 9 miljoen views op YouTube en ruim 10 miljoen streams op Spotify.

Dr. Beat

Dr. Beat is het alter-ego van Olaf van Oord, je kunt hem als Werkendammer eigenlijk niet gemist hebben. Hij heeft onder andere gedraaid in de Soos, De Kelder, De Merwe, De Pijp, “Fever Oosterhout” en recentelijk in de Steur.  Op elke plek heeft hij wel een stuk van zijn muzikale kennis opgedaan; van diep club naar 90s, van disco naar après-ski.

Een avondje met Dr. Beat is altijd een feest van herkenning afgewisseld met dikke verrassingen.  Een avond die je niet wilt missen!

Hollandse Koningsdag - Zaterdag 27 april

Frank van Etten

Hij brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen' en scoorde daarna drie top 10 hits.
Zijn laatste hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen. Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij Dutch Artist Studio.

PartyfrieX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. De debuutsingle 'Allemaal Voor Jou' is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop.

Voor hun single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en wordt o.a. beloond met een Buma.NL Award voor beste single.