Kingsnight - Donderdag 26 april

DJ Kyle is een enthousiaste allround DJ met een vlotte presentatie.  Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van moombahton, House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek 80's & 90's, ook het hardere werk zal niet ontbreken, DJ Kyle draait wat het publiek wilt horen!

Beatcrooks

Beat Crooks

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen het feest compleet
rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow.
Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

Darkraver

The Darkraver kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Met liters drank (doe maar een bacootje), totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor als hoofdingrediënten kan deze man elk doorsnee feest eigenhandig transformeren naar een féééésssiieee!

Kinder Koningsdag - Vrijdag 27 april

Sarah & Julia

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (19) en Julia Nauta (16) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft In Mij.

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens brachten ze hun eigen singles uit.

In maart kwam de nieuwste single van de meiden uit, getiteld Hoofd in de Wolken. Dit Nederlandstalige nummer werd speciaal geschreven voor de bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp. Het nummer heeft een recordaantal van 18 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20.

Willem de Jong

Willem de Jong (1989) uit Werkendam begon zo’n 1.5 jaar geleden, zoals veel artiesten, met het voor zijn plezier een liedje zingen aan de bar. Meteen al viel zijn zangtalent op en hij werd vaker en vaker gevraagd om op te treden. Hieruit kwam ook steeds vaker de vraag wanneer hij met een eigen plaat verscheen. Door een bevriende artiest werd hij erop geattendeerd om eens te gaan praten met producer/tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer, die al veel artiesten succesvol heeft gelanceerd. Samen maakten ze een plan voor een passende nieuwe stijl voor de jonge zanger. André schreef en produceerde een gloednieuwe plaat met een fantastisch resultaat! Een lekkere moderne single met een heerlijke dance-achtige beat en een heel hoog meezing gehalte. Dat is samengevat de debuutsingel van Willem de Jong  getiteld; Jij keek naar mij.

Het Foute Koningsdag Feest - Vrijdag 27 april

Jody Bernal

Als DJ en vocalist begint al het harde werk van Jody in zijn opnieuw uitgevonden carrière zijn vruchten af te werpen, want zijn recente release 'La Colegiala' domineert de hitlijsten in verschillende landen. Met meer dan 10 miljoen plays op Spotify, 3 miljoen views op YouTube en een # 5 ranking in de officiële Nederlandse hitlijsten, is het veilig om te zeggen dat deze track het volkslied van de zomer van 2017 werd. Door zo'n grote hit te scoren en hard werk en toewijding te tonen, werkt Jody terug naar de top.

De Voute DJ's

De Voute DJ’s zijn zo fout dat je het niet meer droog houdt! Letterlijk en figuurlijk! De DJ’s zijn ervaren in het draaien van plaatjes, waarvan je eigenlijk niet wilt toegeven dat je ze leuk vindt. Oude ’70, ’80, zoals Peter Mafay met “Du!”, Jaques Herb met “Manuela”, en Bonnie St Claire met “Bonnie Kom je buiten spelen”. Echte foute klassiekers!

Party Animals

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums.  Nu, 22 jaar later en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Hollandse Avond - Zaterdag 28 april

Raymon Hermans

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans... en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest. Met eigen muziek zoals de singles 'Hypnose', 'M'n favoriet', 'Fenomeen', 'Nu of nooit' en 'Al laat', en andere bekende hits en medleys, laat de energieke Raymon Hermans het publiek niet stilstaan.

Helemaal Hollands

Met grote successen als ‘de Ober’, ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Waar is dat feestje’, en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip. Niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten!

Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duits-talige HITS en niet te vergeten stampende meezing-medleys.