Wij als Oranjevereniging Werkendam houden niet van stil zitten en zouden het heel erg vinden als het een stille koningsdag zou worden…

Daarom organiseren wij 2 online evenementen! Op 27 april word er een Online Koningsdag Bingo gehouden zodat we voor wat gezelligheid bij jullie in de woonkamer kunnen zorgen. We spelen 2 kinderrondes en 3 rondes voor volwassenen. Uiteraard speel je niet voor niets mee, er kunnen mooie prijzen van lokale ondernemers worden gewonnen! De kinderen kunnen al meespelen vanaf €5,- en een boekje voor volwassenen is €15,-. Je kunt je kaarten bestellen via oranjekrant@outlook.com, je ontvangt daarna een bestelbevestiging en krijg je meer informatie over het ophalen van de boekjes en hoe je de bingo meespeelt.

Maar dat is nog niet alles… want wij houden ook heel erg van een feestje, en die vier je met ons mee op 1 mei vanaf 20:30 tijdens de 3 uur durende liveshow!

Jij zorgt voor een gevulde koelkast en de snacks, en wij zorgen voor de muzikale omlijsting die wordt verzorgd door DJ Kyle, FeestDJRemco & Tom Haver! Het zal een interactieve avond zijn waarbij je live in de show kan inbellen om je favoriete feestlied, guilty pleasure of keiharde beukplaat kan aanvragen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *